Szexi alkalmak, alkalmi szexek, és a menstruáció
Amikor a szex "ünnepi" - gondolatok a karácsony margójára

Ahogy mindenki, mi is ellazáskodtuk az időt a két ünnep között, aztán ahogy ma nagy lendülettel belevetettük magunkat az új év fergeteges teendőibe, találtunk is egy jó kis írást, ami az emailek között figyelt még Karácsony előttről.: Ildikó (28) írt nekünk az ünnepi szex varázsáról. Ez a kérdés akármilyen alkalomkor is aktuális lehet, úgyhogy úgy döntöttük utólag is tanulságos:

christmas-2168051_1920.jpg

"Tudom, hogy sok esetben tabu téma, mert nem illik ilyenekről beszélni, vagy, ha valaki érinti ezt a témát, azt igencsak megbélyegzik, de én ki merem mondani, hogy én igenis szeretem a szexet! Az év minden napján jól tud esni, de valahogy a különleges alkalmakkor, mint az évfordulók, szülinapok vagy az egyéb ünnepek én még inkább szeretek teret engedni a romantikának, vagy az állatias ösztönöknek, attól függően, hogy mi van felül. (Ettől függ az is, hogy KI van felül.) Már csak azért is, mert úgy gondolom, hogy ennél jobban nem lehet az érzéseinket igazán kifejezni és természetesen nem árt odafigyelni és életben tartani az a bizonyos tüzet.

Igen ám, de mi van akkor, ha ezek a piros betűs napok, a női naptárunk szerint is azok? Fordult már ilyen veletek is elő? Hát velem sajnos igen.

Mindig is nagy vágyam volt, hogy egyszer szerelmeskedhessek a párommal karácsonykor a szépen feldíszített karácsonyfa mellett, alatt, vagy bárhol a közelében. Valahogy annyira romantikusnak tűnt talán a filmek sugallatára, talán a fejemben látott kép alapján. Nem tudom, de mindenképpen szerettem volna megvalósítani. Erre sokat kellett várnom, mert valahogy évről évre vagy a hely nem volt alkalmas, vagy a megfelelő személy nem volt meg hozzá. Aztán megismerkedtem az én igencsak vállalkozó kedvű és szexuálisan nyitott férjemmel, szóval szabad utat kaptam az élettől.

Az első közös karácsonyunkon még nagyon friss pár voltunk, akik között hihetetlen módon működött a kémia. Éppen ezért minden tökéletesnek látszott: egyedül éltem, volt egy szép fám és egy szerelemre éhes, sármos fiatalember, aki engem akart. Teret engedtünk a vágyainknak, közvetlenül a karácsonyfa melletti kanapénak a karfáján, viszont egy kissé hevesebbek voltunk a kelleténél és így a romantikus jelenetem több szempontból is vicces, ám véres horror sztoriba csapott át. Az egyik, hogy sajnos a szerelmeskedés hatására a pár nap múlva esedékes mensim előbb megjött, a másik pedig, hogy a férjem fenekét jól összekarcolták a karácsonyfa tűlevelei. Jó, annyira nem lett nagy sérülés, de a tökéletesen romantikus szexuális élményem kicsit sem azt hozta, amit elképzeltem. Ebből a kis történetből látszik, hogy a fantázia és a valóság nem mindig egyezik, de van hogy mégis, így nem szabad feladni, mert attól még igenis valósítsuk meg az álmainkat.

A másik dolog, inkább egy tipp, ha esetleg pár napot szeretnétek csalni, egy jó kis szerelmeskedés segíthet abban, hogy picit előbb induljanak meg ’azok a napok’."

Ildikó (28)

Végül azért mindenképpen szeretnénk elmondani, hogy még ha a teljes beteljesedés nem is következhet be, akkor, ha karácsonykor vagy bármilyen más jeles alkalomkor menstruáltok, ettől még nem kell lemondani az intimitásról.  Van aki ekkor is bevállalja, de azoknak is akik nem: igenis fontos és jóleső lehet ugyanúgy csak összebújni, csókolózni, simogatni egymást. Már csak azért is, mert ilyenkor ez a lelkünknek olyan, mint egy falat kenyér. 

Utólag is reméljük, összebújós Karácsonyotok volt! ;)

Melody

 

A bejegyzés trackback címe:

https://intimpiri.blog.hu/api/trackback/id/tr7513541053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2018.01.03. 05:23:47

Erre mondják h megjött a mikulás.

Intim Piri

Üdv Intim Pirinél! :) Ebben a blogban mindenről szó lesz, ami vörös és forró, azaz menstruáció. Tapasztalati úton fogjuk körbejárni a nőt, a ciklust, a menzeszt, és mindazt, ami ezek mögött van, vagy lehet. Menstruációs kehely, intim higiénia, tapasztalatok a gyakorlatból, hormonális kérdések, ciklus, punci, méhnyak nyák, első és utolsó menzesz, body shaming, body-pride stb stb.... Kövess itt és facebookon, instán is. Ha van véleményed, beszélgessünk! :) Puszi, Piri<3

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Címkék

7 fun facts (2) anyák és tinik (1) anya lánya viszony (1) aquatampon (2) átszellőző intimbetét (1) a jó intimkehely (4) barnázás menstruáció után (1) beszámoló (1) beszéljünk a hüvelygombáról (1) Biointimo (2) candida (1) covid (1) COVID19 (1) Covid oltás mellékhatásai (1) Covid vaccina és a menstruáció (1) Covid vaccina mellékhatása (1) cup (1) diéta (1) elsőmensi (1) elsőmenstruáció (1) étkezés (1) fádalom (1) feleletválasztós (1) felvilágosítás (1) fogyókúra (1) free bleeding (1) fürdő (1) hangosinterjú (1) hirtelen hízás (1) hízás (1) hogy menstruálj betéttel tesiórán (1) horvátország (1) hulladékmentes (1) hulladékmentesen (1) hüvely (1) huvelygomba (1) hüvelygomba (2) hüvelyszárazság (1) intermittent fasting (1) intim (7) intimbetét (10) intimhigiénia (8) intimitás (3) intimkehely (11) intimkehely felmérés (1) intimpiri (3) intimtölcsér (7) intim betét (1) intim felvilágosítás (1) intim fertőzés ellen (1) intim kehely (5) intim tölcsér (6) intmbetet (1) karácsony (1) kehelytampon (6) kevés menzesz (1) kevés menzesz okai (1) kevés menzesz oka (1) kezelhető nemibetegség (1) Kis Fekete Barátnő (1) kitöltős teszt (1) konzervatív (1) környezet (1) különleges alkalom varázsa (1) liberális (1) megjött (1) méhnyak (1) méhszáj (1) melegítőtapasz (1) melody cikke (1) Melody cikke (1) mensi (10) mensikehely (3) menstruáció (22) menstruacio (9) menstruációskehely (2) menstruációs betét (2) menstruációs csésze (5) menstruációs hízás (1) menstruációs kehely (7) menstruáció késése (1) menstruáció után barnázás (1) menstruáció vaccina (1) menstruácó (1) menstrual cup (1) menzesz (6) menzesztapasz (1) menzesz téma (2) menzesz után barnázás (1) méretválasztás szempontjai (2) mialapján (2) miért nem jön meg (1) mitol keshet a menzesz (1) mitől késhet a menzesz (1) moshatóbetét (2) moshatobetet (2) mosható betét (3) mosható intimbetét (4) mosható tisztasági betét (1) mosibetét (3) mosibetet (3) nem jön meg (1) nőgyógyász (1) nőiciklus (1) nőidolgok (1) nőifánk (1) nőiség (1) nőititok (1) női ciklus (1) nyaralás (1) nyaralási baki (1) ökolányok (1) óvszer (1) pamuttampon (3) Poppy Pads (2) puncitéma (1) Rossman (1) rossmann (1) rossmann magyarország (1) rossz cukoranyagcsere (1) rossz emlék (1) rozina (1) sikersztori (1) std (1) sulis para (1) szabad vérzés (1) szárnyasbetét (1) személyes élmény (1) szex (1) szexy alkalom (2) szex menstruáció alatt (1) szex menzesz (1) szövetbetét (2) szűz (1) szüzesség (1) szüzesség elvesztése (1) tabu (1) tabutéma (1) tampon (6) tampon használat (4) tampon teszt (1) tampon vagy betét (1) tampon vs kehely (4) tapasztalat (1) (1) tesióra (1) tesióra para (1) testnevelésóra (1) the birds and the bees (1) TLB mini (1) tökéletes kehely (1) TSS (2) ünnepnap (1) utazásitipp (1) vagina (1) védekezés (1) vér (1) veszély (1) villáminterjú (1) virágok és méhecskék (1) vizesedés (1) vízvisszatartás (1) vörös stoptábla (1) zerowaste (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása